ФАСАДНИ ОБЛИЦОВКИ SOLID


Вдъхновение от традиционната архитектура в Западна и Южна Европа

фасадни облицовки SolidФасадни облицовки Solid са модерно решение за фасадата, по образец от архитектурата на исторически сгради от цяла Европа.

Фасадни облицовки Solid Brick са фасадни панели, перфектно имитиращи тухлен зид. Техните форми и цветове наподобяват средновековни стени. Подходящи са както за частично, така и за цялостно облицоване на вашия дом или офис.

Дизайнът на панелите на фасадни облицовки Solid Stone е проектиран така, че да наподобява каменна зидария. Тя е типична за страните от Южна Европа. Предимството на фасадните панели Solid Stone е тяхната здравина и в същото време лекота. Те не нановарват сградата с излишно тегло, а в същото време притежават красотата на истинска каменна зидария. Фасадните облицовки Solid Stone издържат на големите температурни амплитуди и на резки промени в атмосферните условия. Те не се напукват във времето като обикновените каменни зидарии и почти не се нуждаят от регулярна поддръжка.

Фасадни облицовки Solid са прецизно съчетание от естетика и функционалност. Позволяват бързото, практично и икономично преобразяване на всяка сграда. Фасадните панели Solid са устойчиви на удар и резки промени в климатичните условия. Не променя цвета си във времето и има дълъг експлоатационен живот. При повреда на някой от панелите смяната е лесна и бърза. Без къртене, измазване и излишни боклуци. Сменя се само повредения панел. Подобно на сайдинга, и тук монтажът може да се извърши по всяко време на годината. Правилната им инсталация гарантира добра вентилация на фасадата.

ХАРАКТЕРИСТИКА НА ФАСАДНИ ОБЛИЦОВКИ SOLID


Част от основните предимства на фасадни облицовки Solid са:

фасадни облицовки

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА НА ФАСАДНИ ОБЛИЦОВКИ


Допълнителна информация относно инсталиране и изграждане на фасадни облицовки!

ТУХЛА С ТЪМНА ФУГА - ФАСАДНИ ОБЛИЦОВКИ

Декорите с тъмна фуга изискват използването на завършващ профил FS 252 в тъмен цвят:

Декори, за които е предназначен завършващ профил в тъмен цвят:

ТУХЛА СЪС СВЕТЛА ФУГА

Завършващият профил FS 252 е подходящ за всички цветове тухли:

Декори, за които е предназначен завършващ профил в светъл цвят:

КАМЪК

Завършващият профил FS 252 е подходящ за всички цветове камъни:

Довършителни елементи

За повече информация може да ни потърсите на посочените телефони, имейл или във Фейсбук.

 

Телефони : +359 896 692 198, +359 878 697 009
Имейл: [email protected]
Лице за контакт: Йотко Танчев