СОФИТ


Системата за облицоване на стрехи Софит е практично решение за завършване на покрива. То осигурява оптимално съотношение между естетически качества и ниски разходи за труд и материали.

софитОблицовката за стрехи Софит на VOX Profile е издръжлива, лека и нетоксична. Софит е направена от незапалим материал, който е устойчив на повреди, причинени от атмосферните условия и големите температурни амплитуди. Избирайки Софит, Вие спокойно можете да забравите за разлагането, ръждата, плесените, гъбичките и различните видове вредители и насекоми, които живеят в дървото например. Софит панелите не поемат влага като дървените ламперии и са много по-леки от тях.

Перфорираните Софит панели осигуряват възможност за правилна вентилация на покривната конструкция. Системата не изисква поддръжка или боядисване и в същото време предоставя на потребителя дългогодишно удоволствие от направената инвестиция. Какво по-хубаво от това всеки път като се прибирате да се убеждавате, че сте направили правилния избор, чиято красота и функционалност остава почти непроменена във времето. И всичко това без никаква поддръжка. Облицовъчната система Софит е гаранция за качество и самоизплащане във времето, което се дължи на липсата на регулярна поддръжка.

Новото при този вид облицовки е CLICK системата им. Повишената твърдост на панелите в комбинация с тази CLICK система  гарантират бърз, лесен и надежден монтаж. Повърхността на Софит е полуматирана. Структурата на панелите идеално имитира пластовете на дървото, което допринася за завършения красив вид на вашата фасада. Добре подбраната цветова гама позволява съчетаването на Софит с най-често използваните елементи при дограмите на прозорци и врати, гаражни врати или покривни стрехи. Също така можете спокойно да ги почиствате с вода и препарати. Допълнение към системата за покривни стрехи Софит са профилите S-15 и S-18, които гарантират здравото фиксиране на ламела. Те елиминират шума при силни ветрове.

Софит системата за облицовка на стрехи е стилен завършек на фасадата на вашия дом. В комбинация с винилова сайдинг облицовка или сайдинг – дървесен декор стила и разпознаваемостта на вашата сграда са гарантирани. Какъв цвят ще изберете и как точно ще изглежда крайния продукт зависи само от границите на въображението Ви.

 

ХАРАКТЕРИСТИКА НА СОФИТ


Част от основните предимства на Софит облицовката са:

софит

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА


Допълниелна информация относно инсталиране и изграждане на Софит система!

Продукти

Довършителни елементи

За повече информация не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони, имейл или във Фейсбук.

 

Телефони : +359 896 692 198, +359 878 697 009
Имейл: [email protected]
Лице за контакт: Йотко Танчев