софит, софит облицовки, софит цени, цени за софит

СОФИТ ПАНЕЛИ

Облицоването на стрехи със софит панели е едно добро решение за завършване на покрива на вашата сграда. Виниловите софит панели са една от  най-добрите комбинации между цена и качество, която ще намерите на пазара.

 

soffit, софит панелиСофит панелите на VOX Profile са издръжливи, леки и нетоксични. Те са направени от незапалим материал, който е устойчив на разлагане, ръжда, плесен, гъбички, вредители и насекоми.

Виниловите панели на VOX Profile са перфорирани и това дава възможност за правилна вентилация на покривната конструкция. Те не се поддържат и боядисват, което спестява доста разходи в годините след монтирането им.

Софит панелите са с CLICK система, която гарантира бърз, лесен и надежден монтаж. Те са твърди и имат дълъг експлоатационен живот. Хубавото на този тип панели е полуматираната им повърхност, която не лъщи излишно. Структурата на панела идеално имитира дърво. Софит облицовките се произвеждат в голяма цветова гама и се комбинират лесно с най-често използваните цветове дограми на прозорци и врати и гаражни врати.

 

СОФИТ ПАНЕЛИ – КАЧЕСТВА И ПОЧИСТВАНЕ

Виниловите софит панели притежават всички качества на сайдинга. Технологията, по която се произвеждат, е сходна и от там идват приликите между тези два продукта. Софит панелите не избледняват във времето, имат голяма еластичност и издържат на големи температурни амплитуди. Също като сайдинга, софитът е екологичен продукт, който се рециклира напълно. Избирайки софит облицовка за стрехи вие показвате, че освен за всичко останало, ви е грижа и за природата. Специфичната повърхност на софит панелите не задържа мърсотия и се почиства лесно с вода и миещи препарати. Устойчиви са на удар и атмосферни влияния. Профилите S-15 и S-18  гарантират здраво фиксиране на ламела и елиминират шума при силни ветрове, което е един допълнителен плюс на виниловите софит панели.

 

 

ХАРАКТЕРИСТИКА НА СОФИТ ПАНЕЛИ


Част от основните предимства на Софит-а

софит

 

За повече информация не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони, имейл или във Фейсбук.

 

Телефони : +359 896 692 198, +359 878 697 009
Имейл: [email protected]
Лице за контакт: Йотко Танчев