профили, профили цени

САЙДИНГ ПРОФИЛИ

Тук ще откриете всички необходими сайдинг профили, които се използват при изграждането на фасадната облицовка. Сайдинг профили се използват за свързване на панелите на две съседни стени. В някои случаи може да се сложат като рамка на прозорец, а понякога се използват като завършващ елемент с декокративна цел. Също така с тях се украсяват ъглите на стрехите. Без използването на сайдинг профили не би могла да се направи каквато и да е облицовка. Те са стандартни и всеки от тях има определено предназначение. Софит профилът се използва за завършване на дъното на стрехите, а J-профилът е универсален. Той може да се използва за отсичане на прехода между фасадата и стехите, а може да се сложи и само като украса..

Различна е техническата характеристика на всеки от сайдинг профилите. В зависимост от тяхното предназначение се определя размера и вида, който ще се използва. Всяко едно сайдинг облицоване обикновено започва с полагането на начални сайдинг профили, към които се прикрепват първите панели.

 

САЙДИНГПРОФИЛИ – ВАЖНА ЧАСТ ОТ ОБЛИЦОВАНЕТО

 

Основната цел на профилите е да свържат и довършат облицоването. Снаждането на различните компоненти на сайдинг облицовката не би било възможно без сайдинг профили. Това е така, защото между отделните панели има малко фуги, които няма с какво друго да бъдат запълнени освен с полагането на определените за целта профили. Профилите допринасят и за здравината и качеството на облицовката, както и за завършения външен вид. Какви сайдинг профили ще се сложат зависи от мястото, на което трябва да се монтират. За външен и вътрешен ъгъл профилите са различни от тези, с които започва и завършва един сайдинг. Когато започва монтирането на сайдинг облицовката се слага начален профил, а когато приключи – завършващ профил. Този начин на монтаж гарантира както стабилността и здравината, така и непропускането на влага и мърсотия под облицовката. Сайдинг профилите за врати и прозорци са различни от тези за ъглите. Вместо тях може да се използва универсалния J-профил. Той може да бъде поставен почти на всяко необходимо място.

 

САЙДИНГ ПРОФИЛИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ

профили цена, профили


профили


външен профил, профили


профили, профил h, сайдинг профили


завършваща планка, профили

 

За повече информация не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони, имейл или във Фейсбук.

 

Телефони : +359 896 692 198, +359 878 697 009
Имейл: [email protected]
Лице за контакт: Йотко Танчев