САЙДИНГ – ДЪРВЕСЕН ДЕКОР


Виниловият сайдинг – дървесен декор е аналог на дървената обшивка, с произход от Канада и САЩ. Сайдингът е най-популярната външна облицовка там и до сега.

 

сайдинг - дървесен декорТози продукт е подходящ за облицоване на фасади, както на жилищни, така и на обществени сгради. Осигурява издръжливост и естетичен вид на фасадата години напред.

Функционалните характеристики на виниловия сайдинг – дървесен декор като ниско тегло, удобство при транспортиране, както и изключително лесният и бърз монтаж, неизискващ специализирани подготовка и инструменти, позволяват завършване на фасада по всяко време на годината.

Сайдинг – дървесен декор не изисква никаква допълнителна поддръжка или периодично освежаване през целия период на употреба.

 

 

ХАРАКТЕРИСТИКА НА САЙДИНГ – ДЪРВЕСЕН ДЕКОР


Част от основните предимства на сайдинг – дървесен декор системите са:

сайдинг характеристика

ТЕХНИЧЕСКА ХАРАКТЕРИСТИКА


Допълниелна информация относно инсталиране и изграждане на сайдинг – дървесен декор система!

grafika siding  1.   Специална извивка на ръба на всеки ламел осигурява ветроустойчивост 2.   Монтажни отвори за улеснен монтаж 3.   Релефна структура, перфектно имитираща повърхността на естествена дървесина PVC материалът, от който е изработен виниловият сайдинг, значително превъзхожда своя предшественик - дървесината, тъй като той е значително по-издръжлив и запазва безупречния си външен вид. Той перфектно имитира текстурата на дървен материал. Гарантираната устойчивост към атмосферни влияния (влага, ниски и високи температури, слънчеви лъчи, вятър), биологични фактори (насекоми, мухъл), както и към повечето химикали, осигурява дългогодишна и безпроблемна експлоатация на продукта. Устойчивост на фасадата осигурява и самата конструкция на панелите – специално профилирания ръб при монтажните отвори допълнително фиксира закрепващите елементи. Такава конструкция се нарича „ураганоустойчива” и предпазва панела от отделяне от фасадата, дори и при много силни ветрове. Изследвания, проведени от независими институти*, сочат, че приложението на винилов сайдинг ( както и други фасадни облицовки от полимерни материали), като се има предвид дългосрочната му употреба, улесненото транспортиране и възможността за пълно рециклиране, има значително по-малко негативно влияние върху околната среда в сравнение с употребата на материали като дърво или тухла. *Национална Асоциация на Жилищните Строители (САЩ) / National Association of Home Builders http://www.nahb.org/ Съветът за Зелено Строителство в САЩ / U.S. Green Building Council http://www.usgbc.org/
Продукти   Довършителни елементи

 

За повече информация не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони, имейл или във Фейсбук.

 

Телефони : +359 896 692 198, +359 878 697 009
Имейл: [email protected]
Лице за контакт: Йотко Танчев