сайдинг дървесен декор

САЙДИНГ – ДЪРВЕСЕН ДЕКОР цена


На вашето внимание предлагаме акруална оферта за сайдинг – дървесен декор цена, калкулирана на база използван материал на квадратен метър площ.

Външно облицоване на сграда със САЙДИНГ – ДЪРВЕСЕН ДЕКОР цена:

59 лв./кв.м.

Сайдинг – Дървесен декор – 21,50лв/кв.м

  • Аксесоари за сайдинг – 14,00лв/кв.м.
  • Дървена конструкция – 2,50лв/кв.м.
  • Каменна вата 50мм. (30кг/м3) – 3,50лв/кв.м.
  • Парапропусклива мембрана – 2,00лв/кв.м.
  • Крепежни елементи – 1,50лв/кв.м.
  • Монтаж – 14,00лв/кв.м

 

КАКВО Е САЙДИНГ – ДЪРВЕСЕН ДЕКОР ЦЕНА

Виниловият сайдинг – дървесен декор е подходящ за облицоване както на жилищни, така и на обществени сгради. На външен вид е почти неразличим от естествените вървени облицовки. Основната разлика между тях и сайдинг – дървесен декор е здравината и поддръжката. Естествените дървени ламперии изискват почти ежегодна поддръжка, която е свързана с много време и средства. За разлика от тях, сайдинг дървесен – декор не се нуждае от такава поддръжка. Той не се боядисва, не се шлайфа, а ако нямате време и желание дори може да не го миете. При първия по-обилен дъжд той ще е измие сам. Сайдинг – дървесен декор не задържа петна и мърсотии, а спрейовете за рисуван по стени се почистват лесно от повърхността му. Изключително здрав и еластичен е и е с дълъг експлоатационен живот. Сайдинг – дървесен декор е красив и стилен завършек на вашата сграда.

darvesen saiding, сайдинг - дървесен декор цена

 

ХАРАКТЕРИСТИКА НА САЙДИНГ – ДЪРВЕСЕН ДЕКОР цена


Сайдинг – дървесен декор е устойчив на влага и вятър. Идеално покрива изолацията на фасадата като в същото време запазва естествената и вентилация. И тук, както при обикновения винилов сайдинг, под панелите се слага паропропусклива мембрана. Тя пропуска влагата от вътре навън, като в същото време не позволява на влагата отвън да влезе вътре. Сайдинг – дървесен декор е устойчив както на вредители, мухъл и гъби, така и на резки армосферни промени и големи температурни амплитуди.

сайдинг характеристика, сайдинг - дървесен декор цена

За повече информация не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони, имейл или във Фейсбук.

 

винилов сайдинг
Телефони : +359 896 692 198, +359 878 697 009
Имейл: dslbulgaria@gmail.com
Лице за контакт: Йотко Танчев