ПРОФИЛИ

Тук ще откриете всички необходими профили за изграждането на сайдинг, софит, фасадни облицовки и други. Профилите се използват като декорация, свързваща панелите на две съседни стени. В някои случаи може да се сложат като рамка на прозорец и при отваряне на вратата. Също така могат да украсяват ъглите на стрехите. Профилите са стандартни и без тях не би могла да се направи каквато и да е облицовка. Всеки вид профил има различно предназначение. Софит профилът например се използва за завършване на дъното на стрехите. Докато J-профилът е универсален и се използва както за украса, така и за отсичане на прехода между фасадата и стехите.

Различна е техническата характеристика на профилите. Размерите им варират в зависимост от тяхното предназначение. Всеки един сайдинг обикновено започва с полагането на начални профили, към които се прикрепват първите сайдинг панели.

 

ПРОФИЛИ – ЗАЩО СА ТОЛКОВА ВАЖНИ

 

Основното предназначение на профилите е да свържат и довършат облицоването. Без тях свързването на различните компоненти на дадената външна облицовка не би било възможно. Те запълват малките фуги между отделните панели. И освен за завършения външен вид на сградата, допринасят и за здравината и качеството на облицовката. В зависимост от мястото на свързване на отделните панели се използват профили за външен ъгъл или профили за вътрешен ъгъл. Когато обличането на сградата приключи се слага завършващ профил. Той гарантира както стабилността и здравината, така и непропускането на влага и мърсотия под сайдинг панелите. За вратите и прозорците има отделен модел профил. Вместо него може да се постави и универсалния J-профил. Както подсказва името му – той може да бъде поставен почти на всяко необходимо място.

 

ПРОФИЛИ, КОИТО ПРЕДЛАГАМЕ НИЕ

профили цена, профили


профили


външен профил, профили


профили, профил h


завършваща планка, профили

 

За повече информация не се колебайте да ни потърсите на посочените телефони, имейл или във Фейсбук.

 

Телефони : +359 896 692 198, +359 878 697 009
Имейл: [email protected]
Лице за контакт: Йотко Танчев